Parhaat joululahjaideat rakkaalle nelijalkaiselle ystävällesi

Parhaat joululahjaideat rakkaalle nelijalkaiselle ystävällesi

Joulun aika on antamisen juhlaa ja silloin haluamme hemmotella myös karvaisia perheenjäseniämme. Etsitkö koirallesi laadukkaita, ajattomia ja kauniita lahjoja, jotka kestävät sekä aikaa että käyttöä? Haluatko kenties muistaa uskollista ystävääsi lämpimällä neuleella, mukavalla hupparilla, piristävällä asusteella tai tyylikkäällä ruokakulholla? Tässä meidän lahjavinkkimme!

 

Lämpimät merinovillaneuleet

Talven tullessa, pakkasten purressa ja kylmässä viimassa rakkaat karvaiset ystävämme tarvitsevat lämmikettä ylleen. Mikä onkaan ihanampi lahjaidea koirallesi, kuin pehmeä paketti, joka pitää vilun poissa. Oliver’s Life & Stylen neuleet ovat 100 % merinovillaa ja ne on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Jos haluat tietää merinovillan mielettömistä ominaisuuksista, niin vilkaise aiempi blogikirjoituksemme, joka löytyy täältä. Neulemallistostamme löytyy neljä herkullista sävyä, sekä sileänä että palmikkoneuleena. Nämä neuleet ilahduttavat niin lahjan saajaa kuin sen antajaa! Koirasi voi nauttia tyytyväisenä ulkoiluretkistään lämmin neule yllä, joka tuntuu hyvältä päällä, näyttää tyylikkäältä ja on helposti sovitettavissa omistajan omaan tyyliin.

        

 

Tyylikkäät keraamiset ruokakulhot

Eikö olekin mukava ajatus, että samalla kun koirasi nauttii ruokailuhetkestään, ruokailukulhot kaunistavat kodin sisustusta. Oliver’s Life & Stylen ruokailukulhoista koirasi ateria maistuu vieläkin maukkaammalta! Nämä ajattomat, kauniit ja laadukkaat ruokailukulhot on Suomessa suunniteltu ja valmistettu. Ne on valmistettu kivitavarasavesta ja dreijattu käsityönä piensarjoissa, joten uniikimpaa lahjaa saa etsiä! Kulhot myydään settinä (sis. ruoka- ja juomakulho). Haluamme, että tuotteemme ovat myös käytännöllisiä, joten kulhot ovat mikroaaltouunin ja konepesun kestäviä. Ruokailukulhoista on valittavissa kaksi eri designia, sekä kaksi kokovaihtoehtoa. Tämä lahjaidea on todella ajaton, kestää käytössä pitkään, sekä ilahduttaa sekä koiraa että sen omistajaa.

     .    

 

Piristävät asusteet

Oliver’s Life & Stylen rusetit ja bandanat ovat mukava piristys niin arkeen kuin juhlaan. Ne on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Ruseteista ja bandanoista on valittavissa useita eri kuoseja. Dogmomeja emme ole myöskään unohtaneet, joten jos haluat todella olla koirasi kanssa matchy-matchy, niin valikoimastamme löydät myös samaa kuosia olevat hiusdonitsit. Tässä ihana lahjaidea teille molemmille!

     .    

 

Mukavat hupparit

Kyllähän koirallakin pitää olla mukava oloasu kotona löhöilyyn! Oliver’s Life & Stylen hupparit toimivat niin rentona kotiasuna, mutta ovat myös tyylikäs asu yhteisille kävelylenkeille. Huppari tuntuu oikeasti hyvältä koiran päällä, se ei kiristä, eikä purista. Hupparimme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Huppareiden materiaalina on käytetty Pure Waste Textilesin kierrätyspuuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista tehtyä collegeneulosta. Eikä haittaa, jos huppari ulkoillessa likaantuu, se on konepesun kestävä. Hupparit ovat saatavilla kolmessa ajattomassa sävyssä ja nekin ovat helposti sovitettavissa omistajan omaan tyyliin. Jos etsit koirallesi pehmeää pakettia, niin tässä on myös ihana idea! Ja jos haluat vielä vähän extraa, niin stailaa kaulaan Oliver’s Life & Stylen rusetti tai bandana ja tyyli on taattu!

     .    

 

Vastuullisia valintoja

Oliver’s Life & Stylen inspiraation lähde on rakkaus – rakkaus eläimiin, ihmisiin ja luontoon. Ympäristöstä ja ilmastosta huolehtiminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikki tuotteemme ovat sekä kauniita ja laadukkaita, myös ajattomia ja kestäviä. Tuotannossa ja materiaalivalinnoissamme kunnioitamme ympäristöä ja yhteiskuntaa. Kaikilla tuotteillamme (asusteet, hupparit, neuleet ja ruokakulhot) on Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisesta työstä. Sen lisäksi, että saat meiltä kauniita, laadukkaita ja ajattomia tuotteita, tuet kotimaista työtä ja teet vastuullisia valintoja.

Lisää postauksia