Oliverin takana

Rakkaudesta kaikki alkoi

Se tunne, kun oma koira ilahtuu ja toivottaa sinut iloisesti tervetulleeksi joka kerta, vaikka olet ollut vain pienen hetken poissa, tuntuu syvällä sydämessä. Se sama tunne tuntuu myös joka kerta, kun Oliver hyppää viereen ja käpertyy kainaloon rapsutuksia kaivaten.

 

Elina ja Oliver

 

Näistä tunteista alkoi myös Oliver’s Life & Stylen tarina. Muualla maailmassa koirille on tarjolla monenlaista tyyliä: takkeja, huppareita, rusetteja, huiveja ja vaikka mitä – kauniita kuoseja ja muodikkaita sekä käytännöllisiä malleja. Ja vieläpä helposti sovitettavissa omistajan omaan tyyliin. Miksei siis myös Suomessa? Eli miksei myös Oliverille ja muille nelijalkaisille ystäville?

Siinä missä hemmottelet koiraasi, hemmottelet samalla myös itseäsi. Kuinka mukavaa onkaan lähteä yhdessä tyylikkäänä vaikkapa sunnuntaikävelylle tai vierailulle ystävän luokse. Kietaista huivi kaulaan kummallekin ja nauttia yhteisistä hetkistä.

Tätä ajatusmaailmaa Oliver’s Life & Style tarjoaa sinulle ja koirallesi. Löydät vaatteita ja asusteita, jotka on huolellisesti suunniteltu ja laadukkaasti valmistettu -  ja jotka ovat sekä käytännöllisiä että hyvännäköisiä. Koko valmistus- ja toimitusketjussa on huomioitu vastuullisuus ja ympäristöstä huolehtiminen. Kaikki tuotteet ovat materiaaleiltaan ja valmistukseltaan vastuullisesti tuotettuja.

Lue tarkemmin tuotteiden vastuullisuudesta täältä.

Kun siis piipahdat ostoksille Oliver’s Life & Style -verkkokauppaan, tiedät, että saat aina huippulaatua, tuet kotimaista suunnittelutyötä ja teet hyvää myös ympäristölle. Samalla olet osa Oliverin tarinaa ja yhteisöä.

Tervetuloa Oliverin ystäväporukkaan.

Yrittäjä Oliver’s Life & Stylen takana

Elina ja Oliver

 

Oliver’s Life & Stylen toiminnan perustana ovat