Vastuullisuus

Hyvä elämä myös tuleville pennuille

Oliver’s Life & Stylen inspiraation lähde on rakkaus – rakkaus eläimiin, ihmisiin ja luontoon. Ympäristöstä ja ilmastosta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta tulevaisuuden pennuillakin on mahdollisuus nauttia rakkaidensa kanssa retkistä luontoon ja puhtaaseen ilmaan. Siksi kaikki tuotteemme ovat sekä kauniita ja laadukkaita myös ajattomia ja kestäviä. Tuotannossa ja materiaaleissa kunnioitamme ympäristöä ja yhteiskuntaa. 

 

Vastuullisia materiaalivalintoja

Oliver’s Life & Stylen tuotteiden materiaalit valitaan siten, että ne kuormittavat mahdollisimman vähän ympäristöä. Neuleet on valmistettu 100 % luonnonmateriaalista, villasta. Lanka, jota käytämme neuleissamme, on Woolmark-sertifioitua. Woolmark-sertifikaatti takaa korkean laadun ja merinovilla on hankittu Australian tiloilta, joilla on korkeimmat eläinten hyvinvointia koskevat standardit. Käyttämämme merinovilla on mulesing-vapaata villaa. Australialaiset villantuottajat tuottavat villaa merinolampaista käyttämällä kestäviä viljelykäytäntöjä.

Oliver's Life & Stylen hupparit on valmistettu Pure Waste Textilesin kierrätyspuuvillasta ja kierrätetyistä muovipulloista tehdystä collegeneuloksesta. Oliver’s Life & Stylen bandanat ja rusetit on valmistettu luomupuuvillasta. Luomupuuvilla kasvatetaan myrkyttömistä luomupuuvillan siemenistä, viljelyssä ei käytetä myrkyllisiä kemikaaleja ja tuotannossa käytetään vähemmän vettä sekä vähemmän energiaa. Toisin sanoen luonnonmukainen tuotanto ylläpitää luonnon monimuotoisuutta, maaperän hedelmällisyyttä sekä edistää ympäristön, ihmisten ja eläinten hyvinvointia.

Oliver’s Life & Stylen keraamisten ruokakulhojen materiaalina on käytetty kivitavarasavea sekä lyijytöntä lasitetta. Tuotteet on dreijattu käsityönä piensarjoissa ja poltettu keramiikkauunissa 1220 asteen lämpötilassa. Yritys käyttää keramiikkauunin lämmittämiseen 100 % uusiutuvaa energiaa, jonka alkuperä on varmennettu Guarantee of Origin -alkuperätakuujärjestelmän mukaisesti.

Materiaalivalintojen vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ulottuu tuotteiden lisäksi myös kaikkiin käyttämiimme tuote-etiketteihin, pakkausmateriaaleihin sekä painotuotteisiin – niin lähetyspakkauksiin, silkkipaperiin kuin tuotelappuihin. 

 

Suunniteltu rakkaudella Suomessa,
valmistettu vastuullisissa oloissa

Sillä on merkitystä, missä ja kuka tuotteemme valmistaa. Oliver’s Life & Stylen asusteet sekä kylpytakit ja pyyhkeet on valmistettu Tampereella. Neuleemme valmistetaan Siikaisissa ja keraamiset ruokakulhomme Sastamalassa. Taitavien ammattilaisten käsissä syntyy kauniita ja laadukkaita tuotteita rakkaalle perheenjäsenellesi. Kaikki muutkin tuotteet on valmistettu vastuullisesti tuotetuista materiaaleista ja valvotuissa oloissa.

Oliver's Life & Stylen koirien vaatteille, tekstiileille, ruokakulhoille ja kantolaukulle on myönnetty Design from Finland -merkki. Se kertoo, että tuotteemme on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Asusteille, neuleille ja keraamisille ruokakulhoille on myönnetty Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisesta työstä.

 

Pitkää käyttöikää

Sekä materiaalin että valmistuksen laatu takaavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Siksi tuotteita kannattaa myös huoltaa säännöllisesti. Meiltä saat aina hyvät hoito-ohjeet ja neuvot, kuinka pidät tuotteesta huolta. Näin Oliver’s Life & Style-tuotteista on iloa koirallesi pitkään – ja kenties tulevillekin.

 

Rakkaudella meiltä sinulle ja koirallesi

 

 

Ihastu rakkaudella valmistettuihin tuotteisiin »

 Innostu kuten mekin! »