Oliver - mamin mantelisilmä ja pumpulipallo

Oliver - mamin mantelisilmä ja pumpulipallo

Oliver, tuo iloinen hännänheiluttaja, kaikkien kaveri, on myös ollut koko brändin tärkein muusa ja inspiraation lähde. Kuka Oliver oikein on ja mitä hän puuhailee? Jotta sinäkin tuntisit Oliverin paremmin, haastattelimme häntä lyhyesti. Ihania lukuhetkiä!

 

Hei Oliver, kuka oikein olet? Kerro vähän itsestäsi.
Olen Oliver, virallisemmin Amoureux Coton’s Colore Neymar. Niin kuin nimestäni voi hiukan päätellä, olen rodultani coton de tuléar, tutummin cottoni. Tuo meidän rodun nimihän tulee tästä puuvillamaisesta turkista. Ensi marraskuussa juhlimme 6-vuotissyntymäpäiviäni. Asun Helsingissä mun mamin ja papin kanssa. Olen syntynyt Turussa ja mulla on myös ihanat veikat ja siskot. Mulla on eteläeurooppalaiset sukujuuret, mun koiraäiti Fiona on italialainen ja isä Messi espanjalainen. Mami sanoo, että mulla on maailman ihanin luonne. Tykkään kyllä kaikista. Lähes kaikista muista koirista ja etenkin niiden omistajista. Lenkeillä kun ollaan, haluisin mennä moikkaamaan jokaista vastaantulijaa.


Millainen on sinun tyypillisin päiväsi, mitä puuhailet?
Aamulla, kun herään, yleensä ekaksi syön ja sitten lähdetään mamin kanssa ulos. Nyt on ollut kivaa, kun mamilla on ollut aamuisin enemmän aikaa lenkkeillä mun kanssa. Meidät saattaa usein bongata Kaivarista tai meren rannalta kävelyltä. Riippuu vähän päivästä, mutta yleensä lähdetään aamulenkin jälkeen meidän Oliver’s Life & Stylen työhuoneelle. Siellä on kyllä kiva hengata. Tai siis mähän pääasiallisesti nukun mamin jalkojen juuressa, kun se naputtelee läppäriä. Tosin välillä mut otetaan myös tuotekehitykseen mukaan ja pääsen sovittelemaan erilaisia juttuja, se on hauskaa! Toisinaan vietän aikaa kotona, jos mami onkin jäänyt kotiin tekemään töitä. IItapäivästä me yleensä ulkoillaan lisää ja melko usein tapaan myös mun koirakamuja. Se vasta kivaa onkin! Parasta päivässä on ehkä kuitenkin iltaisin, kun makoillaan mamin kanssa sohvalla ja se rapsuttelee sekä hemmottelee mua.


Kerroit vähän, mitä puuhailet, mutta mikä on ihan lemppariharrastuksesi? Tai missä vietät kaikista mieluiten aikaa?
Landella, mökillä, kesäasunnolla, tai miksi sitä ikinä haluaa kutsuakaan. Mulle se on niin rakas paikka. Saan olla vapaana, mennä ulos silloin kun huvittaa ja tehdä ihan omia tutkimusretkiä pitkin pihapiiriä ja rantaa. Siellä saan myös nukkua sängyssä, joko jalkopäädyssä tai mamin kainalossa. Kotonahan mua ei päästetä sänkyyn. Epäreilua! Paitsi silloin, jos oon mamin kanssa kahdestaan kotona. Toivottavasti papi ei nyt suutu, kun paljastin tämän... Heh! Mökillä on myös hauskaa, kun pääsen saunomaan. On ihana loikoilla lauteilla kevyissä löylyissä. Jos tulee liian kuuma, meen sitten ulos viilentymään. Kesällä on myös ihanaa, kun pääsen suppailemaan mamin mukana. On niin mahtavaa ottaa päikkärit SUP-laudan päällä. En oo muuten vielä ikinä tippunut kyydistä veteen!


Mikä on jännin kokemuksesi Oliver ja mistä syystä?
Vaikka olenkin tottunut matkustamaan monessa eri kulkuneuvossa, niin oli tosi jännää, kun matkustin ekaa kertaa lentokoneessa. Eka vähän jännitti, mutta matka meni kuitenkin tosi kivasti – etenkin kun kaikki oli mulle niin mukavia. Vieressä istunut vanhempi rouva olisi halunnut koko ajan rapsutella mua ja antaa mulle nameja. Koska meidän eka reissu meni niin mukavasti, oon päässyt sen jälkeen uudestaankin. Nyt on ollut melko pitkä tauko, joten odotankin, koska pääsen taas reissuun. Ehkä ensi vuonna? Viihdyn meinaan hyvin myös Välimeren maisemissa. Siellä ei sada ja aurinko paistaa lähes aina. En hirveesti tykkää sateesta, eikä mun mamikaan, koska musta tulee kuulemma silloin tosi likainen ja kurainen.


Olet Oliver aikamoinen trendsetteri ja sinulla on oma vaatemallistokin, aika siistiä! Kerro meille, mikä on lempparituotteesi?
Riippuu vähän, millainen päivä ja missä liikun, sekä millainen sää. Bandanat on aina kivoja! Mä näytän kuulemma tosi tyylikkäältä, kun lähdetään mamin kanssa kävelylle ja mulle kietaistaan bandana kaulaan. Mua kyllä vähän huvittaa, koska välillä mami laittaa itselleen samanlaisen hiusdonitsin. Aika hassua! Mutta tykkään kyllä näyttää hyvältä. Käytän välillä myös rusetteja, arkenakin, ne kuulemma piristää ihanasti päivää. Vaikka mulla on aika tuuhea turkki, käytän myös meidän Oliver’s Life & Stylen huppareita. Se vasta tyylikästä onkin, kun viimeistelen asukokonaisuuden vielä rusetilla tai bandanalla. Sitten kun säät viilenee, musta on ihanaa, kun mulle puetaan ihana lämmin villaneule ylle. Nekin on mun omasta Oliver’s Life & Stylen vaatemallistosta. Eli lopputulemana, tykkään kaikista, enkä malta odottaa meidän uusia juttuja! Tosin mami sanoi, että niistä ei saa vielä hiiskua muille. Jäädään siis odottelemaan. Muuten, musta olis tosi kiva tietää, jos teillä on jotain toiveita, mitä haluisitte, että me meillä Oliver’s Life & Stylessa tehdään. Kertokaa mun mamille vaikka kävelyllä törmätessä tai laittakaa meille viestiä.

Lisää postauksia