Koiranpentusi ensitarvikkeet yhdessä pakkauksessa – Puppy Boxissa

Siinä missä ihmisvauvalle on suunniteltu äitiyspakkaus, koiranpennulle on tarjolla pentupakkaus – ensimmäinen laatuaan. Pieni pentusi ansaitsee vain parasta. 

Siksi jokainen Puppy Boxin sisältämä tuote on valmistettu ajatellen sitä, mitä pentusi heti kotiin tullessaan tarvitsee. Unohtamatta koiranomistajan omaa iloa tyylikkäistä, laadukkaista ja ennen kaikkea hyödyllisistä tuotteista.

Nimestään huolimatta Puppy Box on täydellinen pakkaus myös pienelle aikuiselle koiralle, jos haluat uudistaa kerralla koirasi välttämättömät tavarat yhtenäiseen tyyliin. 

TUTUSTU SISÄLTÖÖN

Tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä

Puppy Box sisältää kaiken tarvittavan pennun elämän alkutaipaleelle uudessa kodissa. Löydät pakkauksesta tuotteet ruokailuun, ulkoiluun, pesuun ja turkinhoitoon sekä lepohetkiin. Lisäksi laatikko on suunniteltu siten, että sitä voi käyttää myös pennun ensipetinä. Ja jatkossa se toimii mainiosti koiran tarvikkeiden säilytykseen.

Näistä tuotteista on iloa vuosiksi eteenpäin!

Pehmeistä materiaaleista turkkikin tykkää

Tassupyyhe ja kylpypyyhe ovat molemmat ihanan pehmeää ja hyvin kosteuden imevää froteeta. Laadukas materiaali kestää kuraisia tassuja ja useita pesukertoja. Hupullisen kylpypyyhkeen ja tassupyyhkeen reunat on kantattu kauniisti ja kestävästi. Hyvä harja ei raavi pentuturkkia. Hellästi harjaaminen villisian harjaksista tehdyllä harjalla tuntuu vieläpä mukavalta. Pesu ja turkinhoito kannattaa aloittaa jo pennusta lähtien, jotta siitä tulee mukava hetki aikuisenakin.

Pyyhkeet ovat niin tyylikkäät, että ne voi huoletta pitää esillä eteisessä ja kylpyhuoneessa. 

Kauniista astioista on mukava nauttia ateria

Ja tottahan se on. Kaunis kattaus, somat astiat sen tekevät. Samalla tavalla on mukavaa tarjota ruoka ja vesi lemmikillesi tyylikkäistä astioista. Puppy Boxista löydät sekä ruoka- että vesikupin, jotka on valmistettu kivitavarasavesta. Nämä vaaleat, pelkistettyä skandinaavista muotoilua olevat kupit on ilo jättää esille.

Suloiset kupit ovat osa sisustusta ja kestävät vuosia.

Tutkimusmatkalle ulkomaailmaan

Iik, mitä tämä on, ajattelee pentu, kun kaulapantaa ja talutushihnaa kokeillaan ensimmäistä kertaa. Huoli oudoista esineistä kaulalla unohtuu, kun pääsee hajujen maailmaan – tietenkin oman ihmisen turvallisessa huomassa. Puppy Boxin kaulapanta ja talutushihna kestää katseita siinä missä pieni pentu herättää ihastusta.

Pienelle koiralle suunnitelluissa kaulapannassa ja hihnassa on mukava tepsutella. Lisäksi panta on suunniteltu siten, että sen pituus on säädettävissä, joten se jää käyttöön pentuajan jälkeenkin.

Hyvää matkaa Höyhensaarille

Hyvältähän se tuntuu höyhenenpehmeän viltin alla – tai päällä. Puppy Boxin viltti on niin pehmoinen, että jopa ihmishenkilön tekisi mieli napata se omaan käyttöön. Kevyt viltti oman kodin tuoksuineen on helppo ottaa mukaan myös kyläreissuille tai ensimmäisille hoitokeikoille. 

Oman peiton alta löytyy aina turvasatama.

Laatikkopeti paras peti, ainakin aluksi

Laatikossa olemme luultavasti kaikki nukkuneet ensimmäiset yömme kotona. Puppy Boxin laatikko on valmistettu elintarvikekelpoisesta kartongista. Ei siis haittaa, vaikka pienet naskalit iskeytyisivät sen reunoihin. Laatikko reunoineen antaa turvaa pennulle sen ensimmäisinä öinä poissa tuttujen siskojen ja veljien luota. Kestävä laatikko toimii jatkossa myös vaikkapa säilytyslaatikkona.

Kymmenen tuotteen lahjapakkaus koiranpennulle

Sekä omistaja että koiranpentu ovat uuden edessä. Yhteisen elämän alkua helpottaaksemme suunnittelimme ja pakkasimme yhteen laatikkoon 10 tuotetta, joita koiranpentu tarvitsee uuteen kotiin muuttaessaan. Tuotteet tulevat käyttöön saman tien, mutta niistä on iloa vielä pitkään koiran varttuessa.

Puppy Box on myös hurmaava lahjaidea koiranpennun hankkivalle ystävälle. Yllättäkää ystävä puppy showerilla ja antakaa yhdessä täydellinen lahja. 

Ostamalla Puppy Boxin tuet suomalaista suunnittelua. 

TILAA TÄSTÄ

RUOKAILU • LEPO & UNI • TURKINHOITO • ULKOILU • SÄILYTYS